Тренери

Зоран Леонтиќ

Главни активности и одговорности:
Претседател и менаџер на тениска школа, тренер поединец во неколку клубови во Македонија, професионален натпреварувач  во Македонија и странство, национален тренер на македонскиот национален тим...

 

Аритон Жеваировски

Главни активности и одговорности:
Селектирање на талентирани тенисери, организација на натпреварувачи во група, изготвување програми за натпреварувачи, водење на натпреварувачи на турнири во и надвор од Македонија, главен тренер на сите натпреварувачи во клубот.